Zazní z letenských reproduktorů ta správná hymna?

Dnes nastoupí naši fotbalisté k poslednímu zápasu před ME, které začíná 7. června. Podle novin a televize bychom měli sledovat zápas Česko : Skotsko, což ještě neznamená, že tomu tak bude. Ještě, než naši fotbalisté nastoupili tuto středu proti Litvě, tak jsme se mohli spolehnout  nato, že můžeme věřit různým médiím, která nás informují o tom, kdo s kým hraje, ale čeští pořadatelé se postarali o to, že tomu tak není.

ČMFS naprosto zostudil přípravný zápas, když zaměnil Litvu za Lotyšsko. Nešlo, bohužel, jenom o přeřeknutí, ale o prokazatelné chyby. Začalo to natištěným fotek lotyšské reprezentace namísto litevské, dále se na litevské hráče rozezněla, přímo na stadionu, lotyšská hymna a to vše završilo vyvěšení lotyšské vlajky, která tam rozhodně viset neměla. Kladete si otázku, jak je to vůbec možné?.. pak vás ujišťuji, že nejste jediní. Z této světové ostudy mohou čerpat snad jedině sázkové kanceláře, které mají novou věc, na kterou mohou vypisovat kurzy. Když si můžete vsadit na to, kdo vyhraje ve volbách nebo, jestli se narodí Karlu Gottovi holčička, tak si klidně můžete vsadit, jestli se opravdu bude hrát zápas, který je oznámen v médiích.

 

Tato ostuda se může připočíst k těm, které už Česká republika napáchala. My můžeme doufat, že se velmi brzy stane nějaká mnohem větší ostuda, o které se bude mluvit více, než o té naší a na druhou stranu musíme doufat, že to opět nebude z naší strany.

 

Na fotbal se moc ráda dívám, takže nepropásnu ani ten dnešní zápas Česko : Skotsko a budu doufat ve dvě věci. Tou první bude naše výhra a tou druhou to, že opravdu nastoupí Skotsko, bez jakýchkoliv problémů...

Autor: Dita Horochovska | pátek 30.5.2008 18:12 | karma článku: 14,90 | přečteno: 2182x