Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

hahoc

11. 3. 2009 13:02
Myslím si, že kdyby to někdo opravdu

chtěl vyrešit, že by to vyřešil- patrně to ale není pro firmy tak ekonomicky výhodné.

Vždyť přeci vozízkář je těžko venku v mrazu delší dobu- prostě jen když potřebuje někam si dojet, pak je zase v nějaké místnosti- nevěřím proto, že by nešlo baterii ve vozíku nějak vhodně uložit či do něčeho "zabalit" atd, aby k ochlazování její teploty docházelo s patřičným časovým zpožděním.

Ideální téma pro studenty technických fakult. co si třeba tento problém vybrat jako svoji diplomovou práci? :-)

0 0
možnosti
V

Viktor-Č

11. 3. 2009 14:22
Re: Myslím si, že kdyby to někdo opravdu

No ještě si k tomu vymyslete nějakou konspirační teorii o spiknutí výrobců aku proti zimním setkávání vozíčkářů. Je to prosté - přidáním tepelné izolace poněkud stoupne hmotnost a významně se zvýší riziko přehřátí (ať už v provozu nebo při nabíjení). A přehřívání akumulátorů jim taky zkracuje životnost. Takže pomalejší nabíjení, menší špičkový výkon za tepla a hlídání teploty protože takový větší hodně přehřátý akumulátor, to je pane věc.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

11. 3. 2009 13:00
Tak snad není Náchod plnej křováků.

Určitě se tam najde někdo, kdo pro tak milej úsměv nahradí baterky svojí mužnou silou a slečnu vyveze kam si jen bude přát:-)

0 0
možnosti
DD

ja_david

11. 3. 2009 12:42
a nebo se odstehovat

nekam kde teploty pod nulu nepadaj...nez bejt pul roku zavrena doma...

0 0
možnosti
D

dr_NO_

11. 3. 2009 11:25
baterie

to je prostě dáno fyzikálními zákony, je potřeba nějak vybalancovat kapacitu, výkon, cenu a mnoho dalšího

co jít po gymnáziu raději na nějaký technický obor, všude čteme jak nám takoví lidé chybí, psychologů a filozofů máme na rozdávání

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4307x
Jmenuji se Dita Horochovská. Pocházím z Náchoda, kde také bydlím. V Náchodě jsem vystudovala střední školu, zvanou Academia Mercurii. Původně to byla Soukromá střední škola podnikatelská, což je známější, než současný název. Tato škola je na 4 roky, ukončená maturitní zkouškou. Vystudovala jsem obor Ekonomické lyceum. Nyní si dávám pauzu, minimálně roční, a potom budu uvažovat o dalším studiu na vysoké škole. Od příštího roku mne snad čeká práce, kde bych byla lektorkou a vyučovala handicapované lidi, kteří potřebují umět ovládat hlasové programy stejně jako já. Jednalo by se o projekt, který chce pomoci handicapovaným lidem, aby si mohli najít zaměstnání a k čemuž by potřebovali znalosti těchto programů. Vše teď závisí na tom, jestli projekt dostane grant od EU.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy